В настоящите горещи дни, да изведете бебето на разходка е цяло предизвикателство. Силното слънце, високите температури–всичко това често пъти предизвиква притеснение и тревога. За да се чувства комфортно вашето дете, по време на лятната ваканция, една от възможностите е да му вземете бебешки шезлонг.

Какви са предимствата?

Много. Те са леснопреносими, удобни за съхранение и прибиране, практични като поддръжка и не на последно място–имате възможност да избирате между огромно разнообразие от модели.

На пазара се предлагат разнообразни продукти от този тип, а в нашия онлайн магазин може да избирате между шезлонг–люлка със стойка, със седалка, с играчки, сенник и още куп други модели.

Искате шезлонг–люлка?

Това е перфектният избор за почивка на открито, сред природата или докато разхождате детето някъде навън. Те са удобни, лесни за пренасяне, а освен това детето може дори да си поспи там, докато вие си бъбрите с приятелки. Достатъчно е само да полюшкате за малко детето в бебешкия шезлонг, а леките му вибрации и нежно люлеене ще накарат бебето да се почувства, сякаш се носи на пухкаво облаче.

Шезлонгите са с изключително удобна седалка с възглавничка, като някои модели могат да се регулират на различни положения - от новородено бебе до позиция на дете.

Модели за игра

Освен да се чувства удобно, детето ви може да се забавлява в своя шезлонг люлка. На пазара се предлагат различни продукти, а в магазина ни ще откриете и модели, които са с музикални играчки, други с мелодии на различни успокояващи звуци на вода, птици, и опция за регулиране на звука. Други модели са със светлинни ефекти, които привличат вниманието. Има и трети модели детски шезлонги, които имат гриф с играчки, който гарантира забавлението на детето.

Предимства на шезлонгите

Освен , че са гъвкави и удобни, моделите шезлонги също така са практични. Може лесно да смените матрака или да го почистите при необходимост. Друго предимство на този тип модели е, че те могат да се използват като походно легло за бебето, преносима люлка, в която да го успокоявате по време на следобедната му дрямка и дори столче за четене - ако е по-голям вашият малчуган. Дори и детето да порасне, столът пак ще ви бъде от полза, тъй като децата могат да го използват за почивка или за учене.

Шезлонгите - люлки със сенник, са подходящи дори за плажа. Докато вие се наслаждавате на слънцето, детето ви ще се наслаждава на морския въздух, защитено под сенника. Може дори да си позволите да прекарате повече време навън, без да се тревожите, че силното слънце може да му повлияе.

Накрая ще добавим, че предимствата на този тип детски продукти са безспорни. Може да осигурите комфортна почивка на бебето, а в същото време и на себе си. В шезлонг - люлка, вашият дребосък ще се чувства комфортно и бързо ще се успокоява. При това в него може да спи, да опознава света около себе си и дори да си играе. А лекото тегло на съоръжението, го прави лесно за пренасяне, дори с детето в него.