Funkykids.bg използва бисквитки, те ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им. Научете повече от нашите политики за поверителност и условия за ползване.

Програма за лоялни клиенти на Funky Kids

В програмата могат да участват клиенти, които имат регистрация в сайта и са направили поне 1 поръчка като регистриран клиент. Чрез нея можете да получавате отстъпки от 6 до 10% от стойността на Вашите поръчки, като отстъпките не се начисляват върху продуктите, които са вече намалени (имат две цени - стара и нова) към момента на поръчката. Ето и отстъпките, от които можете да се възползвате:

Отстъпка -6%  * За нови приятели на Funky kids - Ако вече сте направили една поръчка, за всяка следваща поръчка след първата, получавате отстъпка от 6%
Отстъпка -8% * За фенове на Funky kids - При достигане на общ оборот от 250 лв., получавате отстъпка от 8% за всяка следваща поръчка
Отстъпка -10% * За големи фенове на Funky kids - При достигане на общ оборот от 500 лв., получавате отстъпка от 10% за всяка следваща поръчка ЗАВИНАГИ!


За да получавате отстъпки и за да достигнете определено ниво на отстъпки, е необходимо да пазарувате през профила си. Ако все още нямате профил, можете да създадете от тук. Под общ оборот се разбира общата сумата на поръчките, които са платени от даден клиент и са направени през неговия профил. В общата сума не влизат сумите за артикули, които са били върнати от клиента. Когато достигнете определено ниво на програмата, отстъпката се начислява автоматично в кошницата по време на поръчката, но само за продукти които не са в намаление в момента на покупката. Продуктите с намалена цена допринасят за увеличаване на общия оборот.

Благодарим Ви, че сте наши клиенти и Ви желаем приятно пазаруване!