Funkykids.bg използва бисквитки, те ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им. Научете повече от нашите политики за поверителност и условия за ползване.

Условия за ползване

Онлайн магазин funkykids.bg е електронен магазин за продажба на бебешки и детски дрехи и аксесоари. Всеки потребител, който използва онлайн магазин funkykids.bg се счита, че приема и е съгласен с условията за ползване на сайта. Всички цени, обявени в сайта, са в лв. за 1 брой. Цените не включват доставка до клиента. Информация за цени и срокове за доставка можете да намерите ТУК.

Условия за поръчка

Пазаруването в Онлайн магазин funkykids.bg не изисква задължителна регистрация, но е препоръчителна, тъй като тя предоставя възможност на клиента за проследяване на статус на направена от него поръчка, предходни поръчки, както и възможност за получаване на електронни съобщения за новости и промоции в онлайн магазина. За да направите поръчка, е небоходимо да ни предоставите Ваши данни - имена, телефон за връзка, адрес за доставка и имейл адрес, които ще бъдат използвани за обработка на поръчката Ви. Вашите имейл адреси могат да бъдат използвани за изпращането от наша страна на рекламни съобщения, свързани с промотирането на нови продукти или разпродажби и промоции. Вашите данни са лични по смисъла на ЗЗЛД и няма да бъдат предоставяни на трети лица по никакви причини, освен в случаи, предвидени от законодателството на Република България.

При получаване на поръчка от funkykids.bg всеки клиент получава автоматично генерирано съобщение, съдържащо потвърждение за направената поръчка и получаването й от страна на funkykids.bg на посочения от клиента email адрес. След обработката на поръчката от страна на funkykids.bg всеки клиент получава отново email с подробна информация за изпращане на поръчката, както и точна дата на доставка. Онлайн магазин funkykids.bg изпраща само поръчки, които съдържат всички поръчани от клиента артикули. Ако не разполагаме в наличност с някой от поръчаните артикули (което се случва много рядко) или данните за доставка до Вас са непълни, ще се свържем с Вас по телефон за уточняване. 

Доставка

Всички поръчки се изпращат с куриерска фирма СПИДИ експресно, т.е. доставката е на следващия възможен работен след изпращането на поръчката. За някои по-малки населени места куриерска фирма Спиди има определен график и за тях доставката е най-много до 2-3 работни дни.

Начин на плащане

Плащането на стоките се извършва чрез наложен платеж на куриера при получаване на доставката.

Връщане и замяна на стока

В срок от 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне, без да е необхдоимо да предоставя причина за това или замени, като са спазени следните условия:

  • Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена).
  • Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
  • Запазена оригинална опаковка, консумативи, аксесоари, в случай че е имало включени такива!
  • Транспортните разходи за връщане или замяна на стока са ИЗЦЯЛО за СМЕТКА НА КЛИЕНТА, по тарифа на куриерската фирма.

Връщането и замяната на стока се извършва с куриерска фирма по избор на клиента. След получаването от страна на funkykids.bg на върната стока, тя ще бъде проверена дали са спазени горните условия. Ако са спазени горните условия, funkykids.bg ще възстанови сумата за върнатата стока по банкова сметка на клиента до 5 дни или съответно ще замени със заявените от клиента артикули. Пълните условия за връщане и замяна ще намерите ТУК.

Рекламации

Клиентите имат право да предявят рекламация в 14-дневен срок от получаването на стоката в следните случаи: при констатирани липси, дефекти на стоката, несъответсвие с поръчания модел или размер. При предявяване на рекламация, клиентът има право да поиска замяна на стоката, отстъпка от цената или пълно възстановяване на сумата за сътветния артикул. При потвърждаване на рекламацията, транспортните разходи по връщане или замяна на стоката са за сметка на funkykids.bg. Сумите се възстановяват по банков път.

Политика на поверителност

Запознайте се с политиките ни за поверителност на следния линк https://funkykids.bg/politika-na-poveritelnost

Желаем Ви приятно и спокойно пазаруване!