Funkykids.bg използва бисквитки, те ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им. Научете повече от нашите политики за поверителност и условия за ползване.

Условия за връщане и замяна на стоки

Всеки, клиент закупил продукти от Онлайн магазин funkykids.bg има право да ги върне или замени, без да посочва причина, в 14-дневен срок от датата на получаването им. Необхдоимо е да бъдат спазени обаче следните условия:

  • Запазен добър търговски вид в състоянието, в което е получена (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена или третирана по някакъв начин).
  • Запазена оригинална опаковка, консумативи, аксесоари, в случай че е имало включени такива!
  • Транспортните разходи за връщане или замяна на стока са ИЗЦЯЛО за СМЕТКА НА КЛИЕНТА, по тарифа на куриерската фирма.

За да върнете или замените стока, е необходимо първо да се свържете с нас на email: info@funkykids.bg или на телефон +359 (0) 894925883, за да уточним подробностите, както и да попълните формуляр за връщане или замяна на стока. Връщането и замяната на стока се извършва с куриерска фирма по избор на клиента (Еконт или Спиди), като се в пратката се приложи попълнена бланка за връщане или замяна на стока. След получаването от страна на funkykids.bg на върната стока, тя ще бъде проверена дали са спазени горните условия. Ако са спазени тези условия, funkykids.bg ще възстанови сумата за върнатата стока по банкова сметка на клиента до 10 работни дни или съответно ще замени със заявените от клиента артикули. За връщане на стоки е необходимо да предоставите банкова сметка в България (IBAN).

Изпратени пратки за връщане на стоки с наложен платеж или изпратени без предварителна уговорка с нас, както и без подаден формуляр - НЯМА да бъдат приемани от нас.

За въпроси относно връщане и замяна на закупени продукти можете да се свържете с нас на email: info@funkykids.bg или на телефон +359 (0)894925883