МЕНЮ
Вашата Количка
    Funkykids.bg използва бисквитки. Научете повече от нашите политики за поверителност и условия за ползване.

Информация за доставка и плащане

                                        ЦЕНИ И УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКАВсички поръчки направени в онлайн магазин www.funkykids.bg  се изпращат с куриерски фирми ЕКОНТ или СПИДИ (по избор на клиента). 

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

Цената на доставката е според тарифните планове на куриерските фирми (Спиди или Еконт). При финализиране на поръчката в онлайн магазин  www.funkykids.bg, Потребителят ще получи  автоматично изчислена цената на доставката  с избраната от него куриерска фирма. 

Цената на доставка се изчислява отделно от цената на поръчания продукт.

За поръчки над 59.00 лв. доставката за територията на България е БЕЗПЛАТНА. Доставката на продукт на стойност над 59 лв. е безплатна за всички продукти, представени на сайта и за посочената територия.  

При едновременна поръчка на комбинация на продукти от следните марки: Amaya, Bildo, Creeks, Everyday baby, Game, Movil, GT Kids, INTEX, KIKABOO, Loreli, Mamatoyz, Stor, Zizito, артикулите ще бъдат изпратени с отделни наложени платежи и отделни куриерски услуги, независимо, че са поръчани от Потребителя едновременно. Ако стойността на всяка отделна поръчка е над 59 лв., то доставката е за сметка на Доставчика.


ОБРАБОТКА НА ПОРЪЧКИ И СРОК НА ДОСТАВКА:

Всяка направена поръчка в онлайн магазин www.funkykids.bg се потвърждава с телефонно обаждане от страна на Доставчика. Поръчки, които не са потвърдени с телефонно обаждане НЯМА да бъдат изпълнявани. На посочения от Потребителя имейл адрес, Доставчикът ще изпрати информация за статуса на поръчката.

Поръчки направени до 14:00 ч. в работни дни, се обработват и изпращат на същият ден;

Поръчки направени след 14:00 ч. в работни дни, се обработват и изпращат на следващият работен ден;

Поръчки направени през почивни, празнични и неработни дни се обработват и изпращат на следващият работен ден.

Доставката се осъществява  в рамките на един работен ден, след потвърждението на поръчката. За по-малките населени места доставката е според графика на куриерските фирми (Еконт и Спиди).

Ако желаете да получите Вашата поръчка на по-късна дата, моля отбележете това към поясненията в поръчката.

Всички пратки се изпращат с опция преглед.


* Онлайн магазин Funky kids НЕ носи отговорност за куриерските услуги и за техните срокове на доставка, а единствено за обработването и изпращането на поръчките.

* В периоди на промоции, намаления или по-голяма натовареност Онлайн магазин Funky kids си запазва правото на промени по условията за обработка и  доставка, без да уведоми предварително клиентите за това.

При извънредни обстоятелства Доставчикът си запазва правото да удължи сроковете за доставка.

Стоката се предава на адреса за доставка на Потребителя или на трето лице – представител на Потребителя, което приема и потвърждава получаването на същата от името на Потребителя. При предаване на стоката Потребителят или третото лице – представител на Потребителя подписват придружаващите я документи, служещи като потвърждение за доставката на стоката. В случай, че Потребителят не бъде намерен в срока за доставка на посочения от него адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Доставчикът се освобождава от задължението си да достави заявената стока. Потребителят може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката. В този случай започва да тече нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение.

ПЛАЩАНЕ

Към момента Онлайн магазин Funky Kids предлага следните начини на плащане:

- пощенски паричен превод- заплаща се на куриера при доставка на поръчката.

Всеки продукт, закупен от Онлайн магазин www.funkykids.bg може да бъде върнат или заменен за друг, както следва:

- в 365-дневен срок от датата на получаване на доставката, като са спазени съответните условия за това (отнася се САМО за категориите "Дрехи за бебе", "Дрехи за дете", "Био-Органик" и "Обувки");

- в 14-дневен срок от датата на получаване на доставката, като са спазени съответните условия за това (отнася се за всички категории БЕЗ категориите "Дрехи за бебе", "Дрехи за дете", "Био-Органик" и "Обувки");