В света на детската  мода има тенденции, които никога не остаряват и винаги са актуални. От този тип са дрехите на райета. Те не само са класика, но и ще бъдат на мода в следващия сезон пролет-лято.


Дрехите на ивици са отличен избор, не само заради естествената асоциация с морето и моряшките костюмчета. Те изглеждат чудесно в гардероба и на момичетата, и на момчетата. Едно от предимствата им е, че са истински подарък за мама, която всеки път ще може  да създава различни ансамбли с тяхна помощ. Децата растат бързо, но с умела комбинация на дрешка с райе и елегантно допълнение, може да се получи голямо разнообразие в гардероба им.

В каталога на онлайн магазина ни се предлагат детски и бебешки дрехи на испанската марка Boboli, в които ивиците са  както в класическия черно-бял вариант, така и в атрактивни, цветни комбинации. Ще откриете райетата сред техните чорапи, боксерки, тениски и роклички за игра. Разбира се, има ги и сред десена на детските им бански или летни гащеризончета.

Ако вече сте изкушени да запълните летния гардероб на детето си с тях, имайте предвид някои основни тънкости в комбинирането на гардероба с дрехи на ивици:

  1. Райето изглежда семпло, но в действителност е ярък елемент в десена. Когато облечете детето си с блузка на ивици, панталонките или полата, с които ще я допълните, трябва да са с изчистен дизайн и монохромни.
  2. Черно-бялото е класика, но заложете на нея, ако ще излизате с детето вечерта. През деня – на детска градина или в парка, заложете на цялото богатство от цветове на Boboli. Ако ще ходите на плаж, може да изберете всичко – и „моряшка комбинация”, и ленти във всички цветове на дъгата. 
  3. Изберете смело детска тениска  на райе. Тя лесно да се комбинира с дънки и панталони във всяка дължина. Когато е в ансамбъл с  клин, сте решили лесно и просто проблема с дрехите за игра. Вашето дете ще изглежда спретнато и ефектно, а вие няма да се тревожите как ще се справите с последствията от буните му забавления.
  4. Ивици в комбинация с деним изглежда ежедневна комбинация, но е прекрасно решение за всеки детски празник! Трябва само да внимавате: Изберете дрешките с подходящ размер! Обикновено родителите купуват малко по-големи, за може детето „да ги израсте”. Райето обаче визуално може да „изкриви” силуета.
  5. Широките ленти визуално увеличават обема, тесните – смаляват фигурата. Това дизайнерско правило важи както за възрастните, така и за децата.
  6. Райетата са си самодостатъчни! Може да ги комбинирате с нещо симпатично като дрешка с животинчета, но не бива да прекалявате! Един динозавър на блузката, ако панталонките са на ленти или  обратно – това е напълно достатъчно вашето момче да изглежда атрактивно!
  7. Ивиците са чудесен първи урок по стил от мама! Покажете на вашето момиченце колко шик може да изглежда, когато комбинира рокличка на райета с подходяща чантичка, обувки или дори – шапка!
  8. Ивиците са чудесно решение за всеки, които харесват стила „Мама и аз”. Без да се налага да купувате идентични дрехи за себе си и детето, може да създадете истински ансамбъл, ако и двамата/двете имате дрехи на райе!